Cctv System

Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα συστήματα συναγερμού που τοποθετούμε, είναι σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους 3 σημαντικότερους παράγοντες επιλογής συστήματος.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΟΔΩΝ

Συμβουλευτικά θα αναφέρουμε ότι, ένα αποτελεσματικό σύστημα πρέπει να οπλίζει κάθε είσοδο στο σπίτι ( πόρτες, παράθυρα, μπαλκονόπορτες και παντζούρια ) σε ξεχωριστή ζώνη και όχι π.χ. όλα τα παντζούρια σε μία ζώνη. Έτσι κερδίζουμε διπλή ασφάλεια και τη δυνατότητα χειρισμού του συστήματος χειμώνα καλοκαίρι, χωρίς να στερούμαστε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα.

ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Όσο μεγάλη και να είναι μια εγκατάσταση, υπάρχουν σημεία του κτιρίου που απαιτούν επιπρόσθετη εποπτεία όπως φεγγίτες, βεράντες, κήποι, γκαράζ κτλ. Στην προσπάθεια να ασφαλίσουμε αυτά τα σημεία, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ασφάλεια των συσκευών που χρησιμοποιούνται ( radar ). Όσο απαιτητικά είναι τα σημεία αυτά, τόσο προσεκτική πρέπει να είναι και η επιλογή των περιφερειακών συσκευών.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Σίγουρα δεν αδιαφορούμε ποτέ για το αν ο πελάτης μας μπορεί να πληρώσει ένα σύστημα. Ένα σύστημα ασφαλείας, δεν είναι μόνο η ηχητική ειδοποίηση από τη σειρήνα. Η τεχνολογία τους έχει προχωρήσει και μας επιτρέπει να εκμεταλλευτούμε πολλές δυνατότητες, όπως η απομακρυσμένη διαχείριση και οι εν μέρη αυτοματισμοί. Ωστόσο πάντα ενδιαφερόμαστε για το αν ο πελάτης μας μπορεί να επενδύσει σε τέτοιες τεχνολογίες. 

Ένα σύστημα συναγερμού πρέπει να φέρει και τις 4 παρακάτω προϋποθέσεις για να θεωρηθεί αξιόπιστο.

                                                                                                                                                                                                                                                                                      

ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Ένα σύστημα πρέπει κατά την αρχική του μελέτη να μας παρέχει τη δυνατότητα της επέκτασής του μελλοντικά. Επίσης να μπορεί να αναβαθμιστεί το πρόγραμμά του έτσι ώστε να ακολουθεί τις αλλαγές της τεχνολογίας.

ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Όλοι οι κατασκευαστές συστημάτων ασφαλείας, πριν διαθέσουν στην αγορά μια μονάδα συναγερμού, πρέπει να πιστοποιηθεί κατά GRADE για το επίπεδο ασφάλειας που παρέχει. Σήμερα τα συστήματα GRADE 2 & GRADE 3 είναι αυτά που χρησιμοποιούμε στα σπίτια, επιχειρήσεις και καταστήματα, ενώ το επίπεδο συστημάτων GRADE 4, εφαρμόζεται σε τράπεζες. Να σημειωθεί ότι όλα τα επίπεδα μπορούν να εγκατασταθούν παντού, αλλά περιγράφουμε πάντα με γνώμονα τη νομοθεσία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΗΜΑΤΩΝ

Αναφέραμε ότι ένα σύστημα δεν είναι μόνο η σειρήνα. Πρέπει να είναι σταθερό και ασφαλές ως προς την αποστολή σημάτων στα κέντρα λήψεως σημάτων αλλά και στους ιδιοκτήτες εφόσον διαθέτουν την απομακρυσμένη διαχείριση. 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ένα σύστημα δεν αξιολογείτε μόνο από τις δυνατότητές του, αξιολογείτε και από την υποστήριξη και την τεχνική κατάρτιση των τεχνικών που το υποστηρίζουν. Έτσι σημαντικό είναι να ακολουθείτε η εμπορική πολιτική της επίσημης αντιπροσωπείας και οι τεχνικοί να είναι άρτια εκπαιδευμένοι. Οι παρα-εισαγωγές με σκοπό τη χαμηλότερη τιμή, θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια σας, αφού η κάθε χώρα έχει τους δικούς της κανονισμούς και τα συστήματα δε φέρουν τις λειτουργίες που προδιαγράφονται.

                                                                                                                                                                                                              

                                                                                                                                                                                               

ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΕΩΣ ΣΗΜΑΤΩΝ


Μόνο με την ανθρώπινη παρουσία τα συστήματα ασφαλείας γίνονται αποτελεσματικά.
Κάθε σύστημά μας συνδέεται στα κέντρα μας προσφέροντας σε εσάς τις παρακάτω υπηρεσίες ....

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Οπτική επιβεβαίωση συμβάντων μετά από συναγερμό.

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΕΩΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Παρακολούθηση των συστημάτων 24/7/365.

ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ

Φύλαξη και άμεση επέμβαση με οχήματα της εταιρείας.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Τηλεφωνική υποστήριξη τεχνικών θεμάτων.

Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΖΩΖΕΙ ΖΩΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Η ύπαρξη ενός συστήματος συναγερμού στο κτίριο, μας προσφέρει πολλαπλά οφέλη και μας προστατεύει έγκαιρα από πολλούς κινδύνους ενώ μας προσφέρει αντίστοιχα δυνατότητες διαχείρισης και εκτέλεσης ενεργειών. Περιγραφικά σας αναφέρουμε τους σημαντικότερους....

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΛΟΠΕΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ασφαλίζει τη ζωή μας, ασφαλίζει την περιουσία μας, μας βοηθάει σε περιπτώσεις ιατρικής ανάγκης στις περιπτώσεις αδυναμίας κλήσης τους.

Πάντα σε συνδυασμό με κέντρο λήψεως σημάτων, η αποτελεσματικότητα των συστημάτων συναγερμού μας βοηθάει σε κάθε περίπτωση.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΛΥΜΜΗΡΕΣ

Κανείς σχεδόν δεν υπολογίζει την απειλή και τις καταστροφές από πλημμύρα. Δεν κινδυνεύουμε όλοι από το ποτάμι που θα περάσει μέσα από το σπίτι μας.

Ειδικά σε υπόγεια γκαράζ και αποθήκες και αντίστοιχα σε κτίρια περασμένης ηλικίας, η αντιπλημμυρική προστασία είναι απαραίτητη. Οι παλιές σωληνώσεις και οι υπερχειλίσεις έχουν τον πρώτο λόγο.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ

Από στατιστικές μελέτες, οι περισσότεροι άνθρωποι λείπουν από το σπίτι τους σχεδόν τα 3/5 της ημέρας.

Από αιτίες όπως, ένα ξεχασμένο αναμμένο μάτι κουζίνας, ένα καντήλι ή ακόμα και ηλεκτρολογικό βραχυκύκλωμα έχουν σημειωθεί τραγικές καταστάσεις.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ

Η πρόβλεψη και η αποτροπή καταστάσεων οδήγησαν στη δυνατότητα αυτοματισμών μέσω των συστημάτων συναγερμού.

Με προϋπόθεση την ύπαρξη συσκευών απομακρυσμένης διαχείρισης στο σύστημα, ελέγχουμε το κτίριο με περιορισμούς, αλλά στους σημαντικότερους τομείς.

Η 4S Security ....

.... είναι νόμιμη εταιρεία συστημάτων ασφαλείας με το διακριτικό Ι.Ε.Π.Υ.Α.        ( Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας ).

Με τη διαδρομή των 18 ετών είμαστε σε θέση τεχνολογικά και εμπειρικά να σχεδιάσουμε τη λύση που ταιριάζει σε εσάς, οικονομικά, αποτελεσματικά και με συνέπεια. 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση  : Κλεισθένους 150 - Γέρακας

Τηλ.κέντρο : +30 210.25.85.755

Κινητό         : +30 6981.333.996

Email           : samaras@4s-security.gr

Website      : www.4s-security.gr

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε email για τις νέες εξελίξεις και προσφορές
© 2021 4S-SECURITY. All Rights Reserved. Designed By IST-EUROPE

Search

X

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του περιεχομένου.

Ο ιστότοπος φέρει στοιχεία από επίσημους φορείς ( αναφέρονται στα σημεία ) αλλά και πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο που ανήκουν στο portfolio της εταιρείας. Μόνο με την συναίνεση της εταιρείας επιτρέπεται η αντιγραφή των στοιχείων.