Όπως σε κάθε ενότητα του ΚΝΧ θα ξεκινήσουμε την παρουσίαση της λέγοντας ότι κάθε συμβατικό κτίριο γίνεται αυτόματο ( smart ). 

 Ο έλεγχος της θερμοκρασίας ενός κτιρίου είναι πρωτεύον τομέας που πρέπει να διαχειριζόμαστε γιατί ένα έξυπνο κτίριο σημαίνει ενεργειακό κτίριο. Οι λόγοι που συμπεριλαμβάνουμε τον έλεγχο της θερμοκρασίας είναι πολλοί και περιγράφονται παρακάτω επίσης αριθμητικά:

  • 1) Δουλεύει συνδυαστικά με όλα τα συστήματα θέρμανσης και ψύξης που διαθέτει το κτίριο π.χ. ενδοδαπέδια θέρμανση, λέβητας πετρελαίου, φυσικό αέριο, αντλία θερμότητας και μονάδες κλιματιστικών ανεξαρτήτου μεγέθους ( οικιακής ή επαγγελματικής κατηγορίας ).
  • 2)  Συνεργάζεται και μόνο με αντίστοιχους θερμοστάτες και ενεργοποιητές που ανήκουν κατασκευαστικά στο μοντέλο του ΚΝΧ, και όχι με τους συμβατικούς θερμοστάτες. Οι θερμοστάτες αυτοί είναι επίσης και room controlers όπου κάποιος θα μπορεί να ανάψει φώτα να κλείσει ρολά να τρέξει το σενάριο για μία γιορτή ή μια νύχτα ταινίας.
  • 3) Λειτουργεί με αλγόριθμο που φέρουν αυτές οι συσκευές ( PI/PWM ) ο οποίος μέσω των θερμομέτρων που βρίσκονται στο χώρο, κάνει συνεχώς δειγματοληψία της θερμοκρασίας μέσα και έξω από αυτό. Σε συνέχεια θέτει σε λειτουργία τα συστήματα ψύξης και θέρμανσης συνδυαστικά για μέγιστη οικονομία και αποτελεσματικότητα χωρίς απώλειες.
  • 4) Ελέγχετε και απομακρυσμένα μέσω κινητού tablet και pc.
  • 5) Προστατεύει το κτίριο από την υγρασία.
  • 6) Συνεργάζεται αποτελεσματικά με μονάδες εξαερισμού
  • 7) Στην περίπτωση που η εγκατάσταση του ΚΝΧ στο κτίριο σας διαθέτει και μονάδα καιρού τότε δε θα χρειαστεί ποτέ, χειμώνα καλοκαίρι, να ασχοληθείτε με την εσωτερική θερμοκρασία του κτιρίου, θα διατηρείτε σταθερή 365 μέρες το χρόνο και πιο οικονομικά από το αν την ρυθμίζατε καθημερινά εσείς.
  • 8) Αυτοματοποιείτε επίσης για χάρη ιδιαίτερων συνθηκών που επιθυμεί κάποιος να επικρατούν π.χ. στην οικία του, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για συγκεκριμένες στιγμές.

 

Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για τυχόν απορίες σας 

Η 4S Security ....

.... είναι νόμιμη εταιρεία συστημάτων ασφαλείας με το διακριτικό Ι.Ε.Π.Υ.Α.        ( Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας ).

Με τη διαδρομή των 18 ετών είμαστε σε θέση τεχνολογικά και εμπειρικά να σχεδιάσουμε τη λύση που ταιριάζει σε εσάς, οικονομικά, αποτελεσματικά και με συνέπεια. 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση  : Κλεισθένους 150 - Γέρακας

Τηλ.κέντρο : +30 210.25.85.755

Κινητό         : +30 6981.333.996

Email           : samaras@4s-security.gr

Website      : www.4s-security.gr

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε email για τις νέες εξελίξεις και προσφορές
© 2021 4S-SECURITY. All Rights Reserved. Designed By IST-EUROPE

Search

X

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του περιεχομένου.

Ο ιστότοπος φέρει στοιχεία από επίσημους φορείς ( αναφέρονται στα σημεία ) αλλά και πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο που ανήκουν στο portfolio της εταιρείας. Μόνο με την συναίνεση της εταιρείας επιτρέπεται η αντιγραφή των στοιχείων.