Όπως σε κάθε ενότητα του ΚΝΧ θα ξεκινήσουμε την παρουσίαση της λέγοντας ότι κάθε συμβατικό κτίριο γίνεται αυτόματο ( smart ). 

 Ο έλεγχος των φωτιστικών ενός κτιρίου είναι ο πρώτος τομέας που πρέπει να ελέγξουμε και να διαχειριζόμαστε. Οι λόγοι είναι πολλοί όπως και περιγράφονται παρακάτω αριθμητικά:

  • 1) Δυνατότητα να ανάψουν ή να σβήσουν όλα τα φώτα μόνο από ένα καθορισμένο button και σημείο ή και από περισσότερα.
  • 2) Έλεγχος φώτων που είναι απομακρυσμένα από σημεία του κτιρίου, π.χ. Τα φώτα του κήπου από το υπνοδωμάτιο του δευτέρου ορόφου  
  • 3) Δημιουργία σεναρίων να ανάβουν και να σβήνουν σε καθορισμένο χρόνο και συγκεκριμένη σειρά 
  • 4) Με τη βοήθεια σεναρίων να δημιουργούμε ατμόσφαιρα στο χώρο ανάλογα των περιστάσεων π.χ. ένα δείπνο, ένα πάρτι ή μια βραδιά ταινίας κτλ
  • 5) Σημαντικός λόγος επίσης είναι και η προσομοίωση παρουσίας για λόγους ασφαλείας, ειδικά μετά από συναγερμό, όταν ανάβουν συγκεκριμένα φώτα δουλεύουν αποτρεπτικά.
  • 6) Επίσης σε συνδυασμό με το σύστημα ασφαλείας, μπορεί το σύστημα να ανάβει και να σβήνει τα φώτα ανάλογα με το πιο radar πιάνει την κίνησή μας μέσα και έξω από το κτίριο. Αυτή η δυνατότητα βρίσκει εφαρμογή σε γκαράζ, σε σκοτεινά μέρη που δεν διακρίνονται οι διακόπτες και επίσης δουλεύει αποτρεπτικά, αφού με τον έλεγχο της κίνησης από τα εξωτερικά περιμετρικά radar το σύστημα μπορεί να ανάβει κάποια φώτα.

 Να επισημάνουμε σε αυτό το σημείο, ότι υπάρχουν πολλά σχέδια για κάθε γούστο επίτοιχων button και με ενσωματωμένους αισθητήρες θερμοκρασίας δωματίου. Επίσης η επικοινωνία μπορεί να γίνει και ασύρματα σε περίπτωση που δεν μπορούμε να τραβήξουμε καλώδιο.

Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για τυχόν απορίες σας 

Η 4S Security ....

.... είναι νόμιμη εταιρεία συστημάτων ασφαλείας με το διακριτικό Ι.Ε.Π.Υ.Α.        ( Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας ).

Με τη διαδρομή των 18 ετών είμαστε σε θέση τεχνολογικά και εμπειρικά να σχεδιάσουμε τη λύση που ταιριάζει σε εσάς, οικονομικά, αποτελεσματικά και με συνέπεια. 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση  : Κλεισθένους 150 - Γέρακας

Τηλ.κέντρο : +30 210.25.85.755

Κινητό         : +30 6981.333.996

Email           : samaras@4s-security.gr

Website      : www.4s-security.gr

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε email για τις νέες εξελίξεις και προσφορές
© 2021 4S-SECURITY. All Rights Reserved. Designed By IST-EUROPE

Search

X

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του περιεχομένου.

Ο ιστότοπος φέρει στοιχεία από επίσημους φορείς ( αναφέρονται στα σημεία ) αλλά και πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο που ανήκουν στο portfolio της εταιρείας. Μόνο με την συναίνεση της εταιρείας επιτρέπεται η αντιγραφή των στοιχείων.