Όπως σε κάθε ενότητα του ΚΝΧ θα ξεκινήσουμε την παρουσίαση της λέγοντας ότι κάθε συμβατικό κτίριο γίνεται αυτόματο ( smart ). 

 Ο έλεγχος των ρολών ενός κτιρίου είναι ένας από τους βασικούς τομείς που πρέπει να ελέγξουμε και να διαχειριζόμαστε, αν και εφόσον διαθέτει το κτίριο. Οι λόγοι είναι πολλοί και περιγράφονται παρακάτω αριθμητικά:

  • 1) Θα ξεκινήσω τονίζοντας την ασφάλεια από φωτιά, αφού το σύστημα ρυθμίζεται να κλείνει όλα τα ρολά για να περιορίσει την έκτασή της από τη μείωση του οξυγόνου. Αυτό γίνεται στην περίπτωση της απουσίας ανθρώπου, ενώ με την ύπαρξη στο χώρο το σύστημα φροντίζει να κρατήσει ανοιχτή μία τουλάχιστον έξοδο άλλα και να ενεργοποιήσει το σύστημα κατάσβεσης αν υπάρχει.
  • 2) Σας γλυτώνει από κόπο και χρόνο με την δυνατότητα να ανοίγει και να κλείνει όλα τα ρολά ασφαλείας ταυτόχρονα ακόμη και σε καθορισμένο χρόνο. Αυτή η δυνατότητα ισχύει και στην περίπτωση που διαθέτει το κτίριο ρολοκουρτίνες σκίασης. Φανταστείτε λοιπό αν έχετε μια οικία με 15 μπαλκονόπορτες πόσο χρόνο θα χρειαστείτε να ανοίξετε και να κλείσετε τα ρολά.
  • 3) Το σύστημα εφαρμόζετε γενικά όπου υπάρχει μοτέρ κίνησης όπως η γκαραζόπορτα, η οποία και μπορεί να ανοίγει από το κινητό σας ή με την βοήθεια των radar του συστήματος ασφαλείας υπό συνθήκες φυσικά και όχι πάντα.
  • 4) Όταν το σύστημα είναι εμπλουτισμένο με μονάδα καιρού, τα δεδομένα που απορρέουν από αυτή, βοηθούν το κτίριο να γνωρίζει αν έχει αέρα, οπότε και μαζεύει αυτόματα τις τέντες ή αν βρέχει οπότε και τις κατεβάζει ή αν έχει ηλιοφάνεια και ζέστη να κατεβάζει τις ρολοκουρτίνες και άλλες πολλές εφαρμογές.
  • 5) Οι εντολές εκτελούνται είτε από κάποιο επίτοιχο button ή από το κινητό τηλέφωνο - tablet - pc 
  • 6) Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει και ασύρματα σε περίπτωση αδυναμίας καλωδίωσης.

Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για τυχόν απορίες σας 

Η 4S Security ....

.... είναι νόμιμη εταιρεία συστημάτων ασφαλείας με το διακριτικό Ι.Ε.Π.Υ.Α.        ( Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας ).

Με τη διαδρομή των 18 ετών είμαστε σε θέση τεχνολογικά και εμπειρικά να σχεδιάσουμε τη λύση που ταιριάζει σε εσάς, οικονομικά, αποτελεσματικά και με συνέπεια. 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση  : Κλεισθένους 150 - Γέρακας

Τηλ.κέντρο : +30 210.25.85.755

Κινητό         : +30 6981.333.996

Email           : samaras@4s-security.gr

Website      : www.4s-security.gr

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε email για τις νέες εξελίξεις και προσφορές
© 2021 4S-SECURITY. All Rights Reserved. Designed By IST-EUROPE

Search

X

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του περιεχομένου.

Ο ιστότοπος φέρει στοιχεία από επίσημους φορείς ( αναφέρονται στα σημεία ) αλλά και πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο που ανήκουν στο portfolio της εταιρείας. Μόνο με την συναίνεση της εταιρείας επιτρέπεται η αντιγραφή των στοιχείων.