Όπως σε κάθε ενότητα του ΚΝΧ θα ξεκινήσουμε την παρουσίαση της λέγοντας ότι κάθε συμβατικό κτίριο γίνεται αυτόματο ( smart ). 

Στο τομέα αυτό αν και πολύ μεγάλος θα μπορούσαμε να πούμε ότι ελέγχουμε την εικόνα και ήχο. Όμως θα θέλαμε να του δώσουμε μια άλλη επικεφαλίδα, για όποιον φυσικά του αρέσει, το πάθος για ζωή και ψυχαγωγία μέσα στο σπίτι. Αν με λεπτομέρεια κοιτάξουμε τον τρόπο που λειτουργεί οι λόγοι που ονομάζουμε έτσι αυτή τη κατηγορία είναι πολλοί και περιγράφονται παρακάτω αριθμητικά:

  • 1) Μπορείτε να προγραμματίζετε ένα γεγονός στο σπίτι όπως ένα πάρτι χωρίς να ενδιαφέρεστε για τη μουσική που θα παίξει, τους χρόνους που θα παίξει το κάθε κομμάτι, την ένταση, καθώς και την ποιότητα του ήχου (dolby, ATMOS, 7.1, 13.2 κτλ)
  • 2) Μπορεί αυτόματα το κτίριο να ειδοποιήσει ή καλύτερα να υπενθυμίζει στους καλεσμένους την ημέρα και ώρα του πάρτι με προγραμματισμένες αποστολές push notifications.
  • 3) Σας παρέχετε η δυνατότητα ελέγχου και προγραμματισμού του ήχου σε συνδυασμό με τα φώτα ή ρομποτικά συστήματα (φωτορυθμικά).
  • 4) Σημαντική είναι και η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου, δηλαδή να ελέγχετε όλα τα παραπάνω που αναφέραμε από απόσταση. Φανταστείτε να είστε στο εξωτερικό και να διοργανώνετε μία συγκέντρωση στην οικία σας για τα παιδιά σας για παράδειγμα.
  • 5) Μέσω οπτικοποίησης έχετε στην οθόνη του smart phone - tablet - pc όλο τον έλεγχο των συσκευών αλλά και report επιβεβαίωσης ότι οι εντολές εκτελούνται με ακρίβεια
  • 6) Αν τα ηχητικά σας συστήματα είναι προηγμένα π.χ. όπως οι καινούργιες σειρές ενισχυτών της DENON, τότε μπορείτε να περάσετε εντολές σε τηλεοράσεις και βίντεο προβολείς ( projectors ).
  • 7) Ενδιαφέρον έχει και η δυνατότητα να ακούτε διαφορετική μουσική σε κάθε δωμάτιο, για παράδειγμα εσείς στην κουζίνα σαλόνι ελληνική μουσική  και τα παιδία στο δωμάτιο ή στο γραφείο τους ξένη. Δείτε όμως αυτή τη λειτουργία σε μεγαλύτερη έκταση δηλαδή ενός ξενοδοχείου ή ενός πολυκαταστήματος με πολλούς χώρους, να παίζει σε κάθε τμήμα ηχητικές διαφημίσεις.
  • 8) Το σύστημα αυτό αυτοματοποιείτε σε σχέση με όλο το κτίριο, δηλαδή π.χ. μία ώρα πριν την έναρξη του γεγονότος, προσαρμόζει την ένταση των φώτων, ενεργοποιεί τους ενισχυτές και παίζει μια ελαφριά μουσική καλωσορίσματος, ενώ έχει ήδη φροντίσει για την κατάλληλη θερμοκρασία και το κατάλληλο άνοιγμα των ρολών για μια πιο ιδανική ατμόσφαιρα.
  • 9) Ως τελευταίο, που στα συστήματα αυτά κατά τη γνώμη μας δεν τελειώνουν ποτέ οι εφαρμογές, θα αναφέρουμε ότι υπάρχει η ευελιξία να προγραμματίσουμε μαζί πολλά σενάρια και να τα διαμορφώνεται όπως θέλετε εσείς. Η λέξη πάρτι είναι ενδεικτική. Θα μπορούσαμε να πούμε βραδιά ταινίας ή ποδοσφαιρικού αγώνα ή μια ρομαντική βραδιά με την/τον σύντροφό μας και άλλα πολλά.

 Η επιλογή τέτοιου είδους συστημάτων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί συνεργασία μαζί σας για τον προγραμματισμό των σεναρίων έτσι ώστε να σας ικανοποιεί απόλυτα και να δημιουργεί πάντα τις καλύτερες συνθήκες μέσα στο κτίριο. Να θυμάστε ...... 

Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για τυχόν απορίες σας 

Η 4S Security ....

.... είναι νόμιμη εταιρεία συστημάτων ασφαλείας με το διακριτικό Ι.Ε.Π.Υ.Α.        ( Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας ).

Με τη διαδρομή των 18 ετών είμαστε σε θέση τεχνολογικά και εμπειρικά να σχεδιάσουμε τη λύση που ταιριάζει σε εσάς, οικονομικά, αποτελεσματικά και με συνέπεια. 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση  : Κλεισθένους 150 - Γέρακας

Τηλ.κέντρο : +30 210.25.85.755

Κινητό         : +30 6981.333.996

Email           : samaras@4s-security.gr

Website      : www.4s-security.gr

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε email για τις νέες εξελίξεις και προσφορές
© 2021 4S-SECURITY. All Rights Reserved. Designed By IST-EUROPE

Search

X

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του περιεχομένου.

Ο ιστότοπος φέρει στοιχεία από επίσημους φορείς ( αναφέρονται στα σημεία ) αλλά και πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο που ανήκουν στο portfolio της εταιρείας. Μόνο με την συναίνεση της εταιρείας επιτρέπεται η αντιγραφή των στοιχείων.