Η κατηγορία που αναφέρουμε ως αυτοματοποίηση λειτουργιών στην ουσία δεν είναι κατηγορία εφαρμογής του ΚΝΧ εντός του κτιρίου όπως στις προηγούμενες παρουσιάσεις, είναι ο κανόνας εφαρμογής και η προϋποθέσεις μαζί με τα οφέλη του. 

 Στην ενότητα αυτή δεν θα σας παρουσιάσουμε αριθμητικά αυτά που θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε, αλλά μέσα από το παρακάτω κείμενο που αξίζει να το διαβάσετε, θα κατανοήσετε την αποτελεσματικότητα του ΚΝΧ στη ζωή μας.


ΤΟ ΚΝΧ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 

 Το πρωτόκολλο ΚΝΧ, είναι στην ουσία ο κανόνας, ο κώδικας επικοινωνίας μεταξύ συσκευών που η κάθε μία ανεξάρτητα κατασκευαστή, επικοινωνεί και συνεργάζεται με άλλες προκειμένου να εκτελεστεί μια εντολή ή σενάριο. Το αποτέλεσμα αυτής της εντολής ή σεναρίου το οριοθετούμε εμείς πάντα σε συνεργασία με τον πελάτη μας και τις ανάγκες του. Υπάρχουν κάτω από την ομπρέλα του ΚΝΧ αυτή τη στιγμή 480 κατασκευαστές, μεταξύ των οποίων HAGER-ABB-SOMFY-BAB TEC-SCHNEIDER κ.λ. και ο κατάλογος ολοένα και μεγαλώνει από τη στιγμή που οι ανάγκες αυξάνονται συνεχώς. Να διευκρινίσουμε εδώ, ότι ο κάθε κατασκευαστής συσκευών ΚΝΧ ειδικεύεται και παράγει προϊόντα για συγκεκριμένες εφαρμογές. Για παράδειγμα η ΒΑΒ TECH παράγει αξιόπιστα συστήματα οπτικοποίησης και ελέγχου media, ενώ η HAGER το ηλεκτρολογικό υλικό φορτίου κτλ. 

Αυτή η συνθήκη μας εξασφαλίζει, πάντα κάτω από την ομπρέλα του οργανισμού ΚΝΧ, την λειτουργία του συστήματός μας αφού όλες οι συσκευές μιλάνε μεταξύ τους οπότε και μια να τεθεί εκτός λειτουργίας και έχει κλείσει το εργοστάσιο, πάντα θα υπάρχει μια άλλη από άλλον κατασκευαστή να την αντικαταστήσει. 


 Οι κατηγορίες κτιρίων εφαρμογής του ΚΝΧ είναι πολλοί. Αριθμητικά σας αναφέρουμε:

  • 1) Εφαρμογή στα σπίτια κάθε κατηγορίας και αξίας. Δεν είναι απαραίτητο για παράδειγμα να κοστίζει το σπίτι σας 1 εκατομμύριο για να απολαύσετε τα οφέλη το ΚΝΧ στην εξοικονόμηση ενέργειας για την ρύθμιση της θερμοκρασίας.
  • 2) Σε ξενοδοχειακές μονάδες κάθε κλίμακας, από απλά δωμάτια μέχρι 6στερα. Το ξενοδοχείο πουλάει αυτό που θέλει να εισπράξει. Η άνεση πληρώνεται αλλά και απαλλάσσει τον επιχειρηματία από την άλλη πλευρά από περιττά έξοδα και συμβάλλει στην διαχείριση των εσόδων.
  • 3) Σε μικρά και μεγάλα εμπορικά καταστήματα, αφού μας παρέχει δυνατότητες οι οποίες μας απελευθερώνουν χρόνο να ασχοληθούμε με αυτό που πραγματικά πρέπει, τον πελάτη. Ταυτόχρονα ενισχύει την παρουσίαση των εμπορευμάτων με τρόπους που δεν απαιτούν την παρουσία προσωπικού αφού το θέτει ενεργό εκεί που πραγματικά είναι απαραίτητο δηλαδή δίπλα στον πελάτη για μια ουσιαστική εξυπηρέτηση.
  • 4) Στη βιοτεχνία και βιομηχανία τα περισσότερα γίνονται αυτόματα καθώς ξέρουμε. Το ΚΝΧ ελέγχει και θέτει σε λειτουργία σενάρια για την ομαλή λειτουργία τους. Η θέρμανση και τα φώτα είναι το λιγότερο σε αυτό το τομέα. Σκεφτείτε σε κτηνοτροφική μονάδα να πόσο απαραίτητο είναι να διαχειριζόμαστε την τροφή των ζώων αλλά να έχουμε και απόδειξη για την τροφή τους σε ώρα και ποσότητα. Πολύ σημαντικό. Επίσης σε βιομηχανίες κατασκευών γενικά να έχουμε πληροφορίες ότι δουλεύουν οι μηχανές και καταναλώνουν τόση ενέργεια την συγκεκριμένη στιγμή. Μεγάλο ζήτημα και είχαμε κληθεί να βοηθήσουμε τον πελάτη μας (μεγάλη αλυσίδα τροφίμων), είναι η διαχείριση ψύξης. Αν χαλάσει ένα ψυγείο το κόστος είναι μεγάλο από τα προϊόντα που φτάνουν στον κάδο απορριμμάτων ενώ η επένδυση σε ένα σύστημα ΚΝΧ πολύ μικρό.
  • 5) Εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, καφετέριες και γενικότερα σημεία μαζικής εστίασης που έχουν την ευθύνη για μια αρνητική κατάσταση που ενδεχομένως να δημιουργηθεί, όπως φωτιά, κλοπή, ανάρμοστη συμπεριφορά πελατών και προσωπικού, ασφάλεια, έλεγχος εισόδου, διασφάλισης λειτουργίας μηχανημάτων κλιματισμού και ψύξης και στο τέλος θα βάλουμε τα φώτα, τη μουσική, και τη δημιουργία ευχάριστου περιβάλλοντος.
  • 6) Ενεργειακά πάρκα κάθε μορφής. Στη κατηγορία αυτή η ασφάλεια προέχει, καθώς και η άρτια λειτουργία του πάρκου. Πως θα το ξέρουμε? μα ασφαλώς από τους μετρητές παραγόμενης ενέργειας οι οποίοι μας εμφανίζουν τα αποτελέσματα ακόμη και μεταφρασμένα σε χρηματική αξία.

 Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.... 

 ....να σας ενημερώσουμε χωρίς τεχνικές ορολογίες, και να γίνουν κατανοητά τα οφέλη ενός αυτοματοποιημένου κτιρίου, με παραδείγματα. Στο τέλος της ενότητας αυτής θα σας πούμε, ότι αυτά τα συστήματα είναι αναγνωρισμένα από τα κράτη, ως συστήματα εξοικονόμησης και ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων. Δουλεύουμε για έναν πράσινο πλανήτη, δουλεύουμε για τα παιδιά μας, δουλεύουμε για μια καλύτερη ζωή....ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

Όπως πάντα στο τέλος κάθε ενότητας σας λέμε ..... Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για τυχόν απορίες σας.

Η 4S Security ....

.... είναι νόμιμη εταιρεία συστημάτων ασφαλείας με το διακριτικό Ι.Ε.Π.Υ.Α.        ( Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας ).

Με τη διαδρομή των 18 ετών είμαστε σε θέση τεχνολογικά και εμπειρικά να σχεδιάσουμε τη λύση που ταιριάζει σε εσάς, οικονομικά, αποτελεσματικά και με συνέπεια. 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση  : Κλεισθένους 150 - Γέρακας

Τηλ.κέντρο : +30 210.25.85.755

Κινητό         : +30 6981.333.996

Email           : samaras@4s-security.gr

Website      : www.4s-security.gr

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε email για τις νέες εξελίξεις και προσφορές
© 2021 4S-SECURITY. All Rights Reserved. Designed By IST-EUROPE

Search

X

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του περιεχομένου.

Ο ιστότοπος φέρει στοιχεία από επίσημους φορείς ( αναφέρονται στα σημεία ) αλλά και πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο που ανήκουν στο portfolio της εταιρείας. Μόνο με την συναίνεση της εταιρείας επιτρέπεται η αντιγραφή των στοιχείων.