Όπως σε κάθε ενότητα του ΚΝΧ θα ξεκινήσουμε την παρουσίαση της λέγοντας ότι κάθε συμβατικό κτίριο γίνεται αυτόματο ( smart ). 

Για την εγκατάσταση ενός συστήματος ΚΝΧ απαιτείτε ένας λεπτομερείς σχεδιασμός και την αποτελεσματική συνεργασία όλων των συμβαλλόμενων τεχνικών του έργου. Πρώτα απ' ολα πρέπει να διαχωρίσουμε τη διαδικασία, σε εάν πρόκειται για μια εγκατάσταση σε κτίριο το οποίο είναι υπό ανέγερση από ένα ήδη υπάρχον κτίριο που θέλουμε να το μετατρέψουμε σε ΕΞΥΠΝΟ. Έτσι λοιπόν στην πρώτη περίπτωση η ηλεκτρολογική μελέτη γίνεται από εμάς σε συνεργασία πάντα με τον ηλεκτρολόγο του κτιρίου, καθώς και η μελέτη και επίβλεψη των υπόλοιπων καλωδίων BUS που απαιτούνται. Στη δεύτερη περίπτωση μετατροπής κτιρίου σε smart όλο το έργο της μετατροπής γίνεται και μόνο αποκλειστικά από εμάς, εκτός των περιπτώσεων που χρειάζεται ηλεκτρολογική μετατροπή του κτιρίου. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι ευθύνη μας είναι και η διασφάλιση των επικοινωνιών με τον κόσμο του intrnet: Πιο αναλυτικά και αριθμητικά οι διαδικασίες που ακολουθούνται είναι οι εξής ανάλογα με την κατάσταση του κτιρίου:

ΚΤΙΡΙΟ ΥΠΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗ

 • 1) Παραλαμβάνουμε τα σχέδια του κτιρίου από τον μηχανικό και συζητάμε με τον ιδιοκτήτη τις ανάγκες του. 
 • 2) Υπολογίζουμε πριν περαστούν τα καλώδια από τον ηλεκτρολόγο, το τι θα περαστεί, πως και από που.
 • 3) Αγοράζονται οι κατάλληλες συσκευές που έχουν τις κατάλληλες προδιαγραφές για την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος
 • 4) Μετά την ολοκλήρωση των καλωδιώσεων, τοποθετούνται οι συσκευές και προγραμματίζονται
 • 5) Γίνονται οι τελικές ρυθμίσεις κατά την κατοίκηση του κτιρίου.
 • 6) Πραγματοποιούνται μικροδιορθώσεις στο προγραμματισμό ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη και με την αντικειμενική τελική κατάσταση του κτιρίου (έπιπλα, διακόσμηση κτλ)
 • Να τονίσουμε, ότι όλες οι επεμβάσεις γίνονται με την απόλυτη συμφωνία των ειδικών όπως ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, ψυκτικών και αρχιτεκτόνων του κτιρίου.

ΚΤΙΡΙΟ ΣΕ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΝΧ

 • 1) Συζητάμε τις ανάγκες του πελάτη με τον ίδιο και προτείνουμε λύσεις για την κάθε μια.
 • 2) Αξιολογούμε τις ηλεκτρολογικές υποδομές του κτιρίου.
 • 3) Σχεδιάζουμε τον τρόπο επικοινωνίας των συσκευών ΚΝΧ και υπολογίζουμε την αποτελεσματικότητά τους.
 • 4) Τοποθετούμε και προγραμματίζουμε τις συσκευές.
 • 5) Πραγματοποιούμε μικροδιορθώσεις στο προγραμματισμό για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 • Να τονίσουμε και στην περίπτωση αυτή, ότι όλες οι επεμβάσεις γίνονται με την απόλυτη συμφωνία των ειδικών όπως ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, ψυκτικών και αρχιτεκτόνων του κτιρίου.

 Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να επισημάνουμε, ότι αφορά τα συστήματα ασφαλείας, καμερών, πυρασφάλειας και επικοινωνίας οι πλέον αρμόδιοι είμαστε εμείς και εμείς εξολοκλήρου σχεδιάζουμε αυτό το κομμάτι. Διαθέτουμε νόμιμη άδεια από το ελληνικό κράτος για την εγκατάσταση αυτών των συστημάτων.

Γενικά φτάσαμε στο τέλος αυτού του κεφαλαίου περί αυτοματοποίησης των κτιρίων, αλλά ήταν μια μικρή περιγραφή. Στην ουσία απαιτείται κόπος αλλά το αποτέλεσμα πάντα μας δικαιώνει. 

Εδώ στο τέλος και αφού έχετε διαβάσει, ευχαριστούμε για το χρόνο σας, όλες τις ενότητες, θα σας προσκαλέσουμε να συζητήσουμε μαζί σας, το επόμενο έργο μας.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ και .....

Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για τυχόν απορίες σας 

Η 4S Security ....

.... είναι νόμιμη εταιρεία συστημάτων ασφαλείας με το διακριτικό Ι.Ε.Π.Υ.Α.        ( Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας ).

Με τη διαδρομή των 18 ετών είμαστε σε θέση τεχνολογικά και εμπειρικά να σχεδιάσουμε τη λύση που ταιριάζει σε εσάς, οικονομικά, αποτελεσματικά και με συνέπεια. 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση  : Κλεισθένους 150 - Γέρακας

Τηλ.κέντρο : +30 210.25.85.755

Κινητό         : +30 6981.333.996

Email           : samaras@4s-security.gr

Website      : www.4s-security.gr

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε email για τις νέες εξελίξεις και προσφορές
© 2021 4S-SECURITY. All Rights Reserved. Designed By IST-EUROPE

Search

X

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του περιεχομένου.

Ο ιστότοπος φέρει στοιχεία από επίσημους φορείς ( αναφέρονται στα σημεία ) αλλά και πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο που ανήκουν στο portfolio της εταιρείας. Μόνο με την συναίνεση της εταιρείας επιτρέπεται η αντιγραφή των στοιχείων.