Συστήματα ασφαλείας για σπίτια, καταστήματα, γραφεία, φροντιστήρια και γενικά μικρές σε εμβαδόν κτιριακές εγκαταστάσεις

Στην ενότητα του blog αυτή, θα βρείτε αλλά και θα συζητήσουμε διαδικτυακά ότι αφορά συστήματα ασφαλείας μικρών κτιριακών εγκαταστάσεων όπως σπίτια, καταστήματα και γραφεία. Μην σας τρομάζει η λέξη μικρών, αυτό δεν σημαίνει ότι τα συστήματα δεν είναι αξιόπιστα ποιοτικά και σταθερά. Απλά εμείς με γνώμονα την προστασία του καταναλωτή δεν θα προτείνουμε κάτι μεγάλο και ακριβό για μια εφαρμογή - εγκατάσταση που δεν αρμόζει στις δικές σας ανάγκες.

Περισσότερα
554

Συστήματα ασφαλείας για ξενοδοχειακές μονάδες, βιομηχανίες, ενεργειακά πάρκα και μεγάλες σε εμβαδόν κτιριακές εγκαταστάσεις

Αντίστοιχα στην ενότητα του blog αυτή, θα ενημερωθείτε για θα λύσουμε διαδικτυακά τις απορίες σας για μεγάλες εφαρμογές συστημάτων ασφαλείας που κατά κανόνα αφορούν ξενοδοχειακές μονάδες, μουσεία, βιομηχανίες, εργοστάσια, ενεργειακά πάρκα, σχολικά και γενικά εκπαιδευτικά κέντρα, αλλά και σε εταιρείες - καταστήματα που διαθέτουν ή εμπορεύονται προϊόντα μεγάλης αξίας ( διαμάντια-χρυσό-αυτοκίνητα πολυτελείας-έργα τέχνης κτλ. ). Είμαστε ειδικοί στην ασφάλεια.

Περισσότερα
537

Κάμερες επιτήρησης χώρου CCTV

Στη κατηγορία των συστημάτων παρακολούθησης και επιτήρησης χώρων, θα ανακαλύψετε και θα αναλύσουμε μαζί τον τομέα των καμερών ( συστήματα CCTV ). Σε πολλές περιπτώσεις δεν αρκεί μόνο ο συναγερμός που ασφαλώς και μας προστατεύει, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις όπου θέλουμε τον πλήρη έλεγχο του χώρου με οπτική επαφή είτε αυτό αφορά τον έλεγχο και επιτήρηση ηλικιωμένων προσώπων και μικρών παιδιών ή προσωπικού και πελατών αν πρόκειται για εργασιακό χώρο. Σε κάθε περίπτωση τα συστήματα CCTV μας παρέχουν την οπτική απόδειξη για το ακέραιο του χώρου και των ατόμων. 

Περισσότερα
506

Πυρανίχνευση - Πυρασφάλεια - Κατάσβεση

Ο κίνδυνος δεν είναι μόνο ο επίδοξος ληστής ή το σύνολο των παραγόντων που επικρατούν σε ένα χώρο. Η φωτιά ένα από τα 5 στοιχεία της φύσης δεν συγχωρεί τα λάθη δεν συγχωρεί την ανευθυνότητα. Τα συστήματα αυτά λοιπόν θα συζητήσουμε στη ενότητα αυτή και θα λύσουμε οποιαδήποτε απορία αφορά την περιπτωσή σας. Πάρτε στα σοβαρά τον παράγοντα φωτιά, διασφαλίζοντας τις ζωές των αγαπημένων σας προσώπων, υπαλλήλων και πελατών αλλά και της περιουσία σας ειτε αυτό είναι ο χώρος του σπιτιού είτε είναι ο χώρος εργασίας.

Περισσότερα
315