Ξενοδοχεία

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ.

Δεν αρκεί μόνο το όμορφο μέρος και οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, για την αρμονική διαμονή των επισκεπτών, αν δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ακεραιότητα τους σε περίπτωση κινδύνου.

Μια ξενοδοχειακή μονάδα ανεξάρτητα από το μέγεθος της, είναι σημαντικό να έχει μεριμνήσει για την ασφάλεια των επισκεπτών σε όλους τους τομείς. Είναι δύσκολο στις περισσότερες περιπτώσεις το προσωπικό να ελέγχει τη μάζα των ανθρώπων και ειδικά στην ύπαρξη κινδύνου όπως η φωτιά, η κλοπή, ο σεισμός. Μπορούμε λοιπόν αξιοποιώντας την τεχνολογία να διασφαλίσουμε την αρμονική λειτουργία του ξενοδοχείου. Πιο αναλυτικά παρακάτω σας αναφέρουμε τους βασικές προτάσεις μας για την κατηγορία αυτή .

 

 

 

 

Εγκατάσταση συστήματος συναγερμού.
Ένα αξιόπιστο με δυνατότητες σύστημα συναγερμού αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ασφάλεια μιας μικρής ή μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας. Βρίσκει εφαρμογή ιδιαίτερα σε χώρους πάρκινγκ ή δωμάτια - σημεία που δεν λειτουργούν όλες τις ώρες. Είναι βασικό να σημειωθεί, ότι ένας συναγερμός, μπορεί να σας προσφέρει πολλές δυνατότητες αυτοματισμού για παράδειγμα να ανοίγουν περιφερειακά φώτα, τα ποτιστικά συστήματα ή να ενεργοποιεί εισόδους του κτιρίου. Να σας διευκρινίσουμε ότι όλα αυτά γίνονται με εντολές από το κινητό τηλέφωνο ή υπολογιστή και χωρίς να είναι υποχρεωτική ύπαρξη σήματος συναγερμού.
Εγκατάσταση συστήματος πυρασφάλειας.
Συστήματα που ανιχνεύουν την εστία της φωτιάς αλλά και την κατασβήνουν. Λαμβάνουν χώρα κυρίως σε υπόγεια πάρκινγκ, στους χώρους της κουζίνας, σε κοινόχρηστους χώρους όπως οι διάδρομοι και τα δωμάτια αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο σημειώσουμε ως αναγκαίο κατά τις απαιτήσεις και τη λειτουργία του. Στα συστήματα αυτά συμπεριλαμβάνονται και όλοι οι υπόλοιποι αισθητήρες εντοπισμού αερίων και χημικών. Τα συστήματα πυρόσβεσης χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με το μέσω κατάσβεσης που χρησιμοποιούν π.χ. νερό ή CO2. Είναι αυτόνομα συστήματα και δεν απαιτείτε ο χειρισμός από κάποιον υπάλληλο. Τέλος ένα ολοκληρωμένο σύστημα πυροπροστασίας συνοδεύεται πάντα από την εγκατάσταση κατά τόπους πυροσβεστήρων. Η εταιρεία μας διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά για τα συστήματα αυτά και είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας.
Εγκατάσταση ελέγχου ενέργειας.
Η πρώτη μας κίνηση μπαίνοντας στο δωμάτιο είναι η τοποθέτηση της κάρτας στην ειδική συσκευή, έτσι ώστε να πάρει ρεύμα ο χώρος. Τα συστήματα αυτής της κατηγορίας είναι υπεύθυνα για την εξοικονόμηση ενέργειας από το φωτισμό και τα κληματιστικά και οποιασδήποτε άλλη συσκευή κατανάλωσης ρεύματος περιλαμβάνεται στη μελέτη. Την απλή μορφή αυτών των συστημάτων την έχουμε όλοι χρησιμοποιήσει, αλλά την πιο σύνθετη πολλοί λίγοι. Πιο συγκεκριμένα ο αυτόματος διακόπτης κάθε δωματίου μεταφέρεται σε ένα σύγχρονο δωμάτιο ελέγχου όπου και ενεργοποιείται με την παρουσία του επισκέπτη, ενώ ταυτόχρονα η επιχείρηση εξοικονομεί χρήματα από πλαστικές κάρτες οι οποίες χάνονται ή σπάνε και από τη σκόπιμη παραμονή της κάρτας στους καρτοδέκτες προκειμένου τα κλιματιστικά να δουλεύουν 24 ώρες. Να σημειωθεί στο σημείο αυτό, οτι τα συστήματα αυτά δεν επιφέρουν καμία αισθητική παρεμβολή στο χώρο γιατί απλά δεν υπάρχουν.
Κάμερες στους κοινόχρηστους χώρους.
Οι κάμερες εποπτείας σε ξενοδοχειακούς χώρους εκτός των δωματίων είναι αναγκαίες για την επιτήρηση κυρίως της ομαλής κινητικότητας των επισκεπτών. Βασικά αποσκοπούν στην αποτροπή κλοπής και ως αποδεικτικό κακόβουλων πράξεων. Σε πολλές περιπτώσεις η μηχανική υποστήριξη είναι απαραίτητη για παράδειγμα σε ξενοδοχείο με 2 υπόγεια πάρκινγκ ή υπαίθρια μεγάλα πάρκινγκ το οποίο ταυτόχρονα διαθέτει μεγάλους, απόμακρους και ανεπαρκείς φωτιζόμενους χώρους ή αθλητικές εγκαταστάσεις και πισίνες. Φανταστείτε στο παράδειγμα αυτό πόσα άτομα απαιτούνται για την επιτήρηση του. Η κάμερες είναι πρόληψη.
 
Access control στα δωμάτια.
Χρήσιμα συστήματα για μια μικρή ή μεγάλη μονάδα αποτελούν τα access control, αφού διασφαλίζουν στο ακέραιο την είσοδο και έξοδο των επισκεπτών από τα δωμάτια. Στη πιο εξελιγμένη τους μορφή μας δίνουν σημαντικές πληροφορίες όπως την παρουσία στο χώρο, την ώρα και τον αριθμό εισόδου εξόδου. Τέλος ειδική εφαρμογή βρίσκουν και στο έλεγχο εισόδου σε χώρους προσωπικού ή οικονομικού ενδιαφέροντος όπως λογιστήρια, ταμεία ή χώρους αποθήκευσης προϊόντων. Η πλουσιότερη έκδοση των συστημάτων αυτών μας δίνει πληροφορίες για την λειτουργία του προσωπικού π.χ. ώρα έναρξης-τέλους βάρδιας, ημέρες εργασίας, τα οποία στοιχεία χρησιμοποιούνται για τη μισθοδοσία. Ασφάλεια και λειτουργικότητα σε ένα σύστημα.
Σήμανση και φωτισμός ασφαλείας.
Ο φωτισμός ασφαλείας και οι ειδικές σημάνσεις στο χώρο των εγκαταστάσεων συμπεριλαμβάνονται και οροθετούνται από τη νομοθεσία για την ασφαλή λειτουργία των επιχειρήσεων. Αν δε λάβουμε υπόψιν τη νομοθεσία που είναι αυστηρή στην ύπαρξη σημάνσεων και λάβουμε υπόψιν μόνο το αίσθημα της υπευθυνότητας για την ασφάλεια, θα σας αναφέρουμε ότι αυτές οι διατάξεις μας ενημερώνουν για τις εξόδους κινδύνου, για την ύπαρξη αερίων και βλαβερών ουσιών, για την ενεργοποίηση συσκευών και απαγόρευση εισόδου καθώς και την ενημέρωση κατευθύνσεων προς τους διαφόρους λειτουργικούς χώρους μιας κτιριακής εγκατάστασης. Διαθέτουμε όλες τις ηλεκτρονικές διατάξεις, εσωτερικών και εξωτερικών εφαρμογών και τεχνολογίας LED χαμηλής κατανάλωσης.

Η εταιρεία μας διαθέτει άδεια από το υπουργείο δημόσιας τάξης και προστασίας του πολίτη. Τα βασικά στελέχη της επιχείρησης προέρχονται από των κλάδο της ασφάλειας δεδομένων δικτύων και δορυφορικών επικοινωνιών γι 'αυτό και η κάθε μας πρόταση είναι και εγγύηση για τη ζωή και την περιουσία σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια εντελώς δωρεάν μελέτη του χώρου σας και μάθετε πως μπορείτε να εξασφαλίσετε το σπίτι ή το γραφείο με τα σύγχρονα συστήματα που διαθέτουμε, το κέντρο λήψεως σημάτων και την οπτική καταγραφή εποπτεία του χώρου με CCTV.