Χώροι στάθευμεσης

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

Τα ιδιωτικά κέντρα στάθμευσης αυτοκινήτων είναι απαραίτητα πλέον σε μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και σε περιοχές με αυξημένη την ανάγκη για ασφάλεια.

Δεν αρκεί μόνο η επιθυμία του πελάτη για την ασφάλεια του αυτοκινήτου του αν δεν είμαστε έτοιμοι να τον καλύψουμε από όλους τους παράγοντες. Πιο αναλυτικά θα αναφέρω ότι κλοπή μπορεί να γίνει και σε ένα πάρκινγκ, όπως επίσης και εμπρησμός ή και μερική κλοπή ή ατύχημα. Για το λόγο αυτό στην εταιρεία μας έχουμε αναπτύξη τον τομέα της ασφάλειας στους χώρους στάθμευσης αλλά χωρίς οι περισσότεροι επιχειρηματίες να καταλαβαίνουν την ουσιαστική αξία της. Για το λόγο αυτό εμείς έχουμε σημειώσει πολλές εγκαταστάσεις αλλά έκτο προτέρων και αυτό είναι άσχημο συναίσθημα για τον ιδιοκτήτη αφού απευθύνεται σε εμάς μετά το συμβάν. Παρακάτω αναφέρουμε τομείς που σας προτείνουμε για την διασφάλιση της ακεραιότητας της επιχείρησης και των πελατών.

 

 

 

Εγκατάσταση συστήματος συναγερμού.
Ο συναγερμός στην κατηγορία αυτή δεν έχει το ρόλο της απαγόρευσης όσο του ελέγχου. Θα μπορούσαμε λοιπόν ως ιδιοκτήτες μιας τέτοιας επιχείρησης να ελέγχουμε τον χώρο αλλά και να τον εξασφαλίζουμε από μη εξουσιοδοτούμενα άτομα. Με άλλα λόγια μια περιμετρική κάλυψη και μια εσωτερική είναι επαρκείς. Εξάλλου τα εξελιγμένα συστήματα δεν έχουν δημιουργηθεί μόνο για το σήμα συναγερμού, αφού συμπεριλαμβάνουν λειτουργίες αυτοματισμών π.χ. όταν ένας αισθητήρας κίνησης αντιληφθεί κίνηση μόνο σε κάποιο επίπεδο ή περιοχή αντί να δώσει συναγερμό να ανάψει τα φώτα ενώ παράλληλα σας ειδοποιεί ή ανάλογα αν δεν υπάρχουν δικαιώματα κίνησης στο συγκεκριμένο χώρο να κλειδώσει όλες τις εξόδους. Νέα γενιά συστημάτων, έξυπνες παροχές.
Εγκατάσταση συστήματος πυρασφάλειας.
Τα περισσότερα σημεία στάθμευσης διαθέτουν συστήματα πυροπροστασίας εννοώντας την ύπαρξη πυροσβεστήρων. Δεν λέμε ότι δεν είναι σωστό αλλά ο πυροσβεστήρας χρησιμoποιείτε από τον άνθρωπο και αφού υπάρχει η δυνατότητα να πλησιάσει την εστία. Σε κάθε άλλη περίπτωση απλά θα είμαστε θεατές μιας καταστροφής. Τεχνολογικά έχουν αναπτυχθεί συστήματα ανίχνευσης καπνού (αρχικό στάδιο), φωτιάς (ακόλουθο στάδιο) και κατάσβεσης (τελικό στάδιο) με τη χρήση, σε αυτή τη κατηγορία, νερού ή ειδικού αφρού ( όχι CO2 ). Διαθέτουμε πιστοποιημένα συστήματα για κάθε ανάγκη και οικονομικού προϋπολογισμού. Δώστε μια ουσιαστική αίσθηση ασφάλειας στους πελάτες σας.
Κάμερες επιτήρησης χώρου.
Όπως αναφέραμε και στο εισαγωγικό σημείωμα κλοπή ή κάποιο συμβάν μπορεί να διαπραχθεί και σε ασφαλείς χώρους όπως είναι οι χώροι στάθμευσης. Οι κάμερες επιτήρησης αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι σε αυτό το τομέα. Σας διασφαλίζουν από κακόβουλες πράξεις και αποτελούν αποδεικτικό μέσο νομοθετικά οριοθετημένο για την αστική ευθύνη και την προστασία της ξένης περιουσίας. Διαθέτουμε καταγραφικά τελευταίας τεχνολογίας και κάμερες υψηλής ευκρίνειας και απόδοσης προσφέροντα σας τον πλήρη έλεγχο από το κινητό τηλέφωνο ή ακόμη και από το κέντρο ελέγχου εικόνας που διαθέτουμε (συνδρομητική υπηρεσία).
Σήμανση και φωτισμός ασφαλείας.
Τα σύγχρονα κέντρα στάθμευσης και κατευθυνόμενα από κανονισμούς πρέπει να διαθέτουν ειδικές σήμανσης για την κατεύθυνση των οχημάτων αλλά και των ατόμων σε περίπτωση κινδύνου. Σας προσφέρουμε ειδικές διατάξεις φωτισμού τύπου LED με ενσωματωμένη σήμανση με πολύ χαμηλή κατανάλωση για να καλύψουμε την επιχείρησή σας και σε αυτό το τομέα.

Η εταιρεία μας διαθέτει άδεια από το υπουργείο δημόσιας τάξης και προστασίας του πολίτη. Τα βασικά στελέχη της επιχείρησης προέρχονται από των κλάδο της ασφάλειας δεδομένων δικτύων και δορυφορικών επικοινωνιών γι'αυτό και η κάθε μας πρόταση είναι και εγγύηση για τη ζωή και την περιουσία σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια εντελώς δωρεάν μελέτη του χώρου σας και μάθετε πως μπορείτε να εξασφαλίσετε το σπίτι ή το γραφείο με τα σύγχρονα συστήματα που διαθέτουμε, το κέντρο λήψεως σημάτων και την οπτική καταγραφή εποπτεία του χώρου με CCTV.