Κάμερες Ασφαλείας

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ CCTV

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Τα συστήματα των καμερών ασφαλείας συμβάλλουν αποτελεσματικά τόσο στην αποτροπή όσο και στην καταγραφή κακόβουλων ενεργειών.

Σε πολλές περιπτώσεις βοηθούν και έχουν βοηθήσει στην εξιχνίαση επιθέσεων πάσης φύσεως. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. Συμβουλευτείτε μας....

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ CCTV στην ασφάλειά μας....

ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

Η ύπαρξη αποδεικτικών στοιχείων με οπτική επιβεβαίωση σε πραγματικό χρόνο, συνήθως λειτουργεί αποτρεπτικά σε κακόβουλες πράξεις. Σε αντίθετη περίπτωση, μας οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

Η καταγραφή είναι χρήσιμη τόσο ως διαπιστευτήρια όσο και ως συλλογή πληροφοριών για την εξέλιξη μιας κατάστασης. Το χρονικό της εξέλιξης είναι σημαντικότερο από το αποτέλασμα.

ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Όπως έχουμε αναφέρει τα συστήματα ασφαλείας, είναι πιο αποτελεσματικά όταν συνδέονται με ΚΛΣ. Πολλές είναι οι περιπτώσεις ψεύτικων συναγερμών. Με τη βοήθεια των καμερών το διασταυρώνουμε.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τα σύγχρονα συστήματα που διαθέτουμε πλέον, λειτουργούν συνδυαστικά με το συναγερμό, έχοντας το ρόλο και των radar και λειτουργούν αθροιστικά με τους αλγόριθμους αναγνώρισης προσώπου.

ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Με τις εξελίξεις των ημερών μας περί covid-19, σε πολλά σημεία τοποθετούνται ειδικές κάμερες καταμέτρησης θερμοκρασίας, χωρίς επαφή και οπτική επιβεβαίωση.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Κάμερες υψηλών προδιαγραφών και δυνατοτήτων. Συνεργάζονται κυρίως με παράλληλα συστήματα αναγνώρισης ατόμων π.χ. δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

ΑΝΑΓΩΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Συνήθως αυτές οι λειτουργίες αναφέρονται σε κτίρια επιχειρήσεων. Ειδικά στις περιπτώσεις αυξημένης ανάγκης ασφάλειας όπου ελέγχουν οπτικά τα πρόσωπα.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ

Έχοντας παράλληλα το ρόλο των αισθητήρων κίνησης, σε συνδυασμό με το συναγερμό ή με το ΚΝΧ, έχουμε τη δυνατότητα αυτοματοποίησης κάποιον λειτουργιών.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ

Η λειτουργία αυτή, βρίσκει εφαρμογή κυρίως όπου υπάρχει ανάγκη εποπτείας οχημάτων. Η ανάγνωση των πινακίδων είναι δύσκολη υπόθεση και οι κάμερες έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ

Το να έχουμε οπτική επαφή με το κτίριο μπορούμε και να θέσουμε σε λειτουργία κατά θέληση πολλές συσκευές, όπως το αυτόματο πότισμα ή το κλείσιμο των τεντών.

ΤΟΜΕΙΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ CCTV

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ.

Στην εταιρείας μας, ανεξαρτήτου μεγέθους έργου, εφαρμόζουμε κοινούς κανόνες μελέτης σε όλους τους πελάτες μας για το καλύτερο αποτέλεσμα στην εγκατάσταση ενός συστήματος CCTV.

.... ΟΙ 3 ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΞΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ....

Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Η αποτελεσματικότητα του συστήματος ανάλογα των συνθηκών που επικρατούν.

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η διασφάλιση της επικοινωνίας με το σύστημα είναι η ψυχή του συστήματος.

ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ

Δίνουμε έμφαση στην εκπαίδευσή σας μετά την εγκατάσταση και φροντίζουμε για την απλοϊκότητα μέσω του προγραμματισμού.

Η 4S Security ....

.... είναι νόμιμη εταιρεία συστημάτων ασφαλείας με το διακριτικό Ι.Ε.Π.Υ.Α.        ( Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας ).

Με τη διαδρομή των 18 ετών είμαστε σε θέση τεχνολογικά και εμπειρικά να σχεδιάσουμε τη λύση που ταιριάζει σε εσάς, οικονομικά, αποτελεσματικά και με συνέπεια. 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση  : Κλεισθένους 150 - Γέρακας

Τηλ.κέντρο : +30 210.25.85.755

Κινητό         : +30 6981.333.996

Email           : samaras@4s-security.gr

Website      : www.4s-security.gr

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε email για τις νέες εξελίξεις και προσφορές
© 2021 4S-SECURITY. All Rights Reserved. Designed By IST-EUROPE

Search

X

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του περιεχομένου.

Ο ιστότοπος φέρει στοιχεία από επίσημους φορείς ( αναφέρονται στα σημεία ) αλλά και πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο που ανήκουν στο portfolio της εταιρείας. Μόνο με την συναίνεση της εταιρείας επιτρέπεται η αντιγραφή των στοιχείων.