Η πορεία και το όραμα μας ....

Δημιουργούμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ασφάλεια του σπιτιού και του εργασιακού χώρου, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στα συστήματα ασφαλείας για τη προστασία της ζωής και του κτιρίου. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε προϊόντα και τεχνογνωσία για κάθε ανάγκη και ειδικότερα στους συναγερμούς, την προστασία από φωτιά, τα συστήματα ελέγχου χώρου και εισόδου, προσφέροντας παράλληλα ένα σύνολο επιπρόσθετων υπηρεσιών όπως το κέντρο λήψεως σημάτων και ασφάλειες κλοπής (άμεση συνεργασία με ένα από τα καλύτερα ασφαλιστικά γραφεία). Στα εγγυημένα προϊόντα μας το 2016 συμπεριλάβαμε και τα συστήματα δικτύωσης Η/Υ και τηλεφωνίας για να μπορούμε να εξασφαλίσουμε ποιοτικά κάθε μας εγκατάσταση. Ενημερωθείτε από τον παρακάτω πίνακα για τις υπηρεσίες που μας κάνουν ξεχωριστούς:

Εξειδικευμένα συστήματα συναγερμού.
Σπιτιών-Καταστημάτων: Στη διάθεση σας, η εταιρεία μας προσφέρει και είναι σε θέση να εγκαταστήσει, συστήματα συναγερμών τα οποία συμπεριλαμβάνουν λειτουργείες smart home. Αυτό πρακτικά σημαίνει εκτός από την ασφάλεια, τη ενεργειακή διαχείριση ενός σπιτιού - καταστήματος και γενικά κτιρίου.
Βιομηχανίας-Ενεργειακά πάρκα: Η κατηγορία της βιομηχανίας και των ενεργειακών πάρκων, δημιουργεί σε εμάς ο αίσθημα της υπευθυνότητας για την ολοκληρωμένη προστασία των εργαζομένων και των υποδομών. Είναι θα λέγαμε ο μοναδικός τομέας ο οποίος συμπεριλαμβάνει όλους τους τομείς στους οποίους και ειδικευόμαστε (συναγερμός-πυροπροστασία-επιτήρηση χώρου-συστήματα πρόσβασης)
Πλοίων-Δημοσίων κτιρίων-Εκπαιδευτήρια: Στην κατηγορία αυτή, η εταιρεία μας καλείται να διασφαλίσει τον άνθρωπο μιας και η παρουσία του είναι σε χώρους εκτεθειμένους σε μη προβλέψιμους παράγοντες.
Συστήματα Πυρανίχνευσης - Πυρασφάλειας - Πυρόσβεσης.
Πυρασφάλεια: Το πρώτο τμήμα για την πυροπροστασία είναι η Πυρασφάλεια. Πρακτικά είναι ο όρος που δηλώνει την παρουσία ενός συστήματος πυροπροστασίας το οποίο προϋποθέτει μελέτη και οργάνωση.
Πυρανίχνευση: Το δεύτερο τμήμα για την πυροπροστασία είναι η πυρανίχνευση και ουσιαστικά η αρχή της λειτουργίας αυτών των συστημάτων. Τεχνολογικά είμαστε σε θέση να ανιχνεύσουμε αέρια - θερμοδιαφορικά συμβάντα - φωτιά και καπνό. Η εντολές διαχειρίζονται από εξελιγμένα κέντρα πυρασφάλειας διευθυνσιοδοτούμενα ή μη εγκαταστημένα και προγραμματισμένα στις δικές σας ανάγκες
Πυρόσβεση: Το τρίτο και απαραίτητο τμήμα είναι η πυρόσβεση. Πολλοί από τους πελάτες που έχουμε υποστήριξη δεν αντιλαμβάνονται τη σπουδαιότητα, αφού έχουν ως φραγή την οικονομική επιβάρυνση του συστήματος. Φανταστείτε να έχετε τα καλύτερα συστήματα πυρανίχνευσης και αερίων και στην περίπτωση φωτιάς να μη μπορείτε να σώσετε τις ζωές των ανθρώπων και τις εγκαταστάσεις σας. Για το λόγο αυτό (οικονομικό) η εταιρεία μας συνεργάζεται με κατασκευαστές πυροσβεστήρων και συστημάτων κατάσβεσης με αφρό εκτός των εξελιγμένων και δαπανηρών με μπουκάλες CO2 και αντλίες νερού.
Συστήματα επιτήρησης χώρου και ελέγχου πρόσβασης.
Κάμερες: Υποστηρίζουμε τη ζωή και την περιουσία σας, διασφαλίζοντας με τεχνικούς τρόπους, την επιτήρηση του χώρου. Τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης προσφέρουν επιτήρηση και καταγραφή συμβάντων τα οποία πάντα δεν είναι επιβλαβές για την ακεραιότητα των ατόμων και των εγκαταστάσεων ή εμπορευμάτων. Για παράδειγμα θα καταγράψουμε τον επίδοξο ληστή αλλά θα μπορούμε να παρακολουθούμε την κατάσταση ενός ηλικιωμένου ανθρώπου ενώ στη περίπτωση των καταστημάτων την υπευθυνότητα των υπαλλήλων.
Access Control: Σπουδαίος τομές τα συστήματα access control, χωρίς να είναι ιδιαίτερα συμπαθή και διαδεδομένα στον ελληνικό επιχειρηματικό κόσμο. Τα συστήματα αυτά ελέγχου και δίνουν πρόσβαση στο χώρο μόνο στα άτομα που επιθυμούμε ενώ ταυτόχρονα μπορούν να δώσουν πληροφορίες για τις ώρες εργασίας και κινητικότητας υπαλλήλων και επισκεπτών.
Μελέτη - Σχεδιασμός - Υλοποίηση - Υποστήριξη - Παροχές ασφαλείας.
Μελέτη:Πολλοί πελάτες μας ρωτούν: Πόσο θα κοστίσει μια εγκατάσταση? Η απάντηση δίνεται πάντα μετά από την μελέτη η οποία περιλαμβάνει την επίσκεψη μας στο χώρο σας, την καταγραφή των αναγκών σας και των κτιριακών υποδομών. Αν ακολουθήσουμε τη διαδρομή να δώσουμε μια φθηνή τιμή μόνο και μόνο να πάρουμε ως εταιρεία την εγκατάσταση τότε τα αποτελέσματα θα είναι αποκαρδιωτικά. Χωροταξικά τα συστήματα δεν θα είναι σωστά δομημένα, δεν θα λειτουργούν στο 100% των δυνατοτήτων με συνέπεια ανεπαρκή ασφάλεια. Δεν ανήκουμε σε αυτή τη κατηγορία και γι' αυτό το λόγο έχουμε σταθερή ανοδική πορεία. 
Σχεδιασμός:Ακολουθεί τη μελέτη αφού πλέον βρισκόμαστε στο στάδιο της υλοποίησης. Έχουμε ακούσει τις ανάγκες σας, καταγράψαμε το χώρο πρέπει τώρα να σχεδιάσουμε την εγκατάσταση προκειμένου να αποφύγουμε επιπρόσθετες χρεώσεις από τη χρήση περιττών υλικών. 
Υλοποίηση:Στο τομέα της υλοποίησης έχουμε την εφαρμογή των δύο προηγούμενων κατηγοριών. Είναι η φάση που όλα τα συστήματα έχουν φυσική παρουσία στο χώρο σας και λειτουργούν άρτια. 
Υποστήριξη:Όλα στο φυσικό κόσμο έχουν φθορές και υπόκεινται σε παράγοντες καταπόνησης. Μελετήσαμε , σχεδιάσαμε, υλοποιήσαμε τώρα θα σας υποστηρίξουμε σε οτιδήποτε χρειαστεί το σύστημα ασφαλείας που τοποθετήσαμε. Ο πωλήσεις των συστημάτων μας δεν γίνονται με την πληρωμή του πελάτη, οι πωλήσεις μας γίνονται με την διάρκειά τους στο χρόνο. 
Παροχές ασφαλείας: Είναι ο κλάδος της εταιρείας μας ο οποίος ασχολείται με τις επιπρόσθετες παροχές που δεν ανήκουν σε καμία άλλη κατηγορία υπηρεσιών. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες απομακρυσμένης βοήθειας και ελέγχου των συστημάτων με το εξελιγμένο κέντρο οπτικών ινών λήψεως σημάτων αλλά και την παροχή ασφαλειών κλοπής και πυρός για το σπίτι, την επιχείρηση το εξοχικό. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες. 

Όσο μακριά και να είσαστε από την εταιρεία μας, όποια ανάγκη και να έχετε και το πιο βασικό για την εποχή μας, όποια και να είναι η οικονομική σας δυνατότητα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αυτό που πιστεύουμε είναι ότι μια φορά θα σας επισκεφτούμε και για πάντα θα μας ακολουθείτε. Ευχαριστούμε που αφιερώσατε το χρόνο σας για την ανάγνωση του άρθρου αυτού.

Με εκτίμηση για την 4S-Security Γιάννης Σαμαράς.