Συναγερμοί κτιρίων

 

Το σύστημα συναγερμού αποτελεί το πλέον αξιόπιστο σύστημα πρόληψης συμβάντος.

Ένα καλό και πιστοποιημένο σύστημα συναγερμού, μπορεί να σας προφύλαξη από καταστάσεις καθόλου ευχάριστες για την ζωή και την περιουσία σας.

Από τι αποτελείται ένα σύστημα συναγερμού.
Ο συναγερμός αποτελείτε από την κεντρική μονάδα (πλακέτα), το πληκτρολόγιο (αφής ή με κουμπιά), τις σειρήνες (εσωτερική και εξωτερική), και τους διάφορους αισθητήρες (παγίδες στις πόρτες-ρανταρ κίνησης, ανιχνευτές θερμοκρασίας & υγρασίας, αντικραδασμικά και τους αισθητήρες περίφραξης.
Με ποια κριτήρια γίνεται η επιλογή ενός κατάλληλου συστήματος.
Δεν υπάρχει ένας κανόνας μόνο. Η κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται μεμονωμένα. Για το λόγο αυτό, είναι υποχρεωτική η μελέτη του χώρου για την αποφυγή εξόδων αλλά και την επιλογή ενός αποτελεσματικού συστήματος.
Πόσος χρόνος απαιτείτε για την εγκατάσταση.
Η εγκατάσταση εξαρτάτε από το μέγεθος σε εμβαδόν του κτιρίου, π.χ τον αριθμό των δωματίων, αν υπάρχει ήδη εγκαταστημένη καλωδίωση, αν ο συναγερμός που θα τοποθετηθεί είναι ασύρματος ή ενσύρματος, από τον αριθμό των αισθητήρων και τέλος από την απαίτηση των συνθηκών για αυτοματισμούς.
Υποστήριξη μετά την εγκατάσταση.
Η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας παρέχει τεχνική υποστήριξη μετά την εγκατάσταση 24 ώρες ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ χωρίς να χρειάζεται η επίσκεψη του τεχνικού στο χώρο. Αν για κάποιο λόγο απαιτηθεί, σίγουρα θα σας δώσουμε τη λύση εκείνη τη στιγμή μέχρι να πραγματοποιήσουμε την επόμενη ημέρα την επίσκεψή μας. Επίσης με το πέρας των εργασιών, παραδίδουμε το εγχειρίδιο χρήσης και την εγγύηση του συστήματος ενώ παράλληλα σας δείχνουμε το χειρισμό και τις λειτουργίες του.
Ποιες είναι οι δυνατότητες των καλών συστημάτων συναγερμού.
Τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, εκτός από την ηχητική ειδοποίηση και έλεγχο του χώρου, μας παρέχουν μια πληθώρα δυνατοτήτων που βρίσκονται σε συνάρτηση με τη διαχείριση του ακινήτου. Για παράδειγμα μπορεί να κλείσει τη γκαραζόπορτα ενώ παράλληλα να ανάψει τα φώτα του κήπου ενώ απενεργοποιεί το θερμοσίφωνα. Τέλειο και είναι πραγματικότητα και όλα αυτά με χειρισμό από το κινητό σας και το μαγικό, χωρίς να πατήσετε κανένα κουμπί. Όλα γίνονται με την παρουσία της συσκευή στην εμβέλεια που δηλώσαμε κατά τον προγραμματισμό της περιοχής (ακτίνα) του χώρου. Πραγματικά ενδιαφέρον ρωτήστε μας.

Η εταιρεία μας διαθέτει άδεια από το υπουργείο δημόσιας τάξης και προστασίας του πολίτη. Τα βασικά στελέχη της επιχείρησης προέρχονται από των κλάδο της ασφάλειας δεδομένων δικτύων και δορυφορικών επικοινωνιών γι 'αυτό και η κάθε μας πρόταση είναι και εγγύηση για τη ζωή και την περιουσία σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια εντελώς δωρεάν μελέτη του χώρου σας και μάθετε πως μπορείτε να εξασφαλίσετε το σπίτι ή το γραφείο με τα σύγχρονα συστήματα που διαθέτουμε, το κέντρο λήψεως σημάτων και την οπτική καταγραφή εποπτεία του χώρου με CCTV.