Συστήματα καταγραφής

 

Η συνύπαρξη κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και συστήματος συναγερμού αποτελεί την καλύτερη προϋπόθεση για την ασφάλειά σας.

Τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης είναι απαραίτητα για την παρακολούθηση και εποπτεία των χώρων σας, είτε στον εργασιακό χώρο για ταμειακό έλεγχο και επιτήρηση πελατών, είτε στο σπίτι για ασφάλεια ή επιτήρηση ηλικιωμένων ή μικρών παιδιών. Σας προσφέρουν τον απόλυτο έλεγχο ακόμα και από απόσταση, συμβάλλοντας στην πρόληψη δυσάρεστων καταστάσεων και κακόβουλων ενεργειών

Κάμερες εσωτερικής και εξωτερικής τοποθέτησης.
Αν οι απαιτήσεις για την ασφάλεια του χώρου σας, προϋποθέτουν την τοποθέτηση εξωτερικών καμερών, υπάρχει η λύση. Κάμερες με μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και τους βανδαλισμούς, συνήθως κατασκευασμένες από κράμα αλουμινίου και για υψηλές απαιτήσεις carbon, μας δίνουν υψηλή ανάλυση σε μεγάλες ή μικρές αποστάσεις ανεξαρτήτως έντασης φωτός ( ημέρα ή νύχτα ). Η τοποθέτηση τους απαιτεί εμπειρία στη μελέτη του χώρου και τον προγραμματισμό αφού κάτω υπό προϋποθέσεις μας δίνουν αναλυτικά στοιχεία ακόμη και για πινακίδες αυτοκινήτων μορφολογία ανθρώπων και λεπτομέρειες στις κινήσεις τους. Απαραίτητο είναι να αναφέρουμε στο σημείο αυτό και για πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις, την ύπαρξη ογκομετρικών καμερών, οι οποίες μας δίνουν πληροφορίες με ακρίβεια για τον όγκο του κινούμενου αντικειμένου και τις θερμικές οι οποίες μπορούν να μετρούν θερμοκρασία.
Αντίστοιχα με τις κάμερες εξωτερικής τοποθέτησης υπάρχουν και η εσωτερικής. Έχουν τις ίδιες λειτουργείες και δυνατότητες απλά δεν είναι αδιάβροχα θωρακισμένες.
Διαθέσιμες τεχνολογίες και περιγραφή συστημάτων CCTV.
ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Ξεπερασμένα τεχνολογικά συστήματα με μικρές επιδόσεις στην ανάλυση και στην απόσταση μετάδοσης της πληροφορίες. Λόγο των αλγορίθμων συμπίεσης δεν υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης μεγάλης πληροφορίες π.χ. καταγραφή 5 συνεχώμενων ημερών και η μετέπειτα ανάλυση της εικόνας. Γενικά είναι συστήματα πολύ οικονομικά και τοποθετούνται στις περιπτώσεις χαμηλού κινδύνου.
HDCVI AHD, HDTVI.Στην κατηγορία αυτή ανοίκουν τα αναλογικά συστήματα αλλά με βελτιωμένες τεχνολογικά και αλγοριθμικά κάμερες οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν σε ήδη εγκαταστημένα αναλογικά συστήματα χωρίς ξεχωριστή καλωδιακή εγκατάσταση. Αποτελλούν μια οικονομική λύση για τοποθέτηση σε χώρους μεσσαίου βαθμού επικινδυνότητας και με χαρακτηριστικά σαφώς καλύτερα από την αναλογική κατηγορία.
ΙΡ ΣΥΣΤΗΜΑ. Στην κατηγορία αυτή η πληροφορική συναντά τα συστήματα CCTV. Είναι συστήματα δικτυακής επικοινωνίας και μετάδοσης πληροφορίας μέσω του πρωτοκόλλου (TCP/IP). Συστήματα με αξιόπιστα χαρακτηριστικά, και συνήθως πιο ακριβά κοστολογικά, αλλά με ιδιαίτερες ικανότητες ως προς την εγκατάσταση και τη χρηστικότητα. Είναι συστήματα που τοποθετούνται κυρίως σε γραφεία, δωμάτια και γενικά μικρούς χώρους. Σε πολλές περιπτώσεις δεν απαιτούν καταγραφικό αν συνδυαστούν με κάποιον Η/Υ. Η σύνδεσή τους με το ROUTER είναι σχετικά απλή, απλά προϋποθέτει καλή γνώση των PORTS και διευθυνσιοδότησης. Αποτελλούν μια οικονομική λύση για τοποθέτηση σε χώρους μεσσαίου βαθμού επικινδυνότητας
4Κ - ΘΕΡΜΙΚΑ - LASER. Η κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνει συστήματα καταγραφής και κάμερες οι οποίες προτίνονται για εγκατάσταση σε χώρους υψηλού και πολύ υψηλού βαθμού κινδύνου. Με μοναδικό αρνητικό στοιχείο το κόστος, θα καταμετρούσαμε πάρα πολλές δυνατότητες μεταξύ των οποίων είναι η υψηλή ανάλυση, η δυνατότητα επεξεργασίας των δεδομένων (για το λόγο αυτό προτίνονται σε αεροδρόμια και σταθμούς, δημόσιους χώρους, και εμπορικά κέντρα με καταστήματα μεγάλης εμπορευματικής αξίας), η ταχύτητα μετάδοσης και η δυνατότητα καταγραφής σε συνθήκες μηδενικού φωτός .
Πόσος χρόνος απαιτείτε για την εγκατάσταση.
Ο χρόνος είναι πάντα ανάλογος με την κατηγορία των συστημάτων αλλά και την έκταση του. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στα συστήματα επιτήρησης και στην ασφάλεια των εγκαταστάσεων της καλωδίωσης. Έτσι ανάλογα την περίπτωση, με την μελέτη που θα πραγματοποιήσουμε στο χώρο σας ΕΝΤΕΛΩΣ δωρεάν, θα σας δώσουμε λεπτομερείς πληροφορίες για όλο το έργο.
Ποιες είναι οι δυνατότητες των κλειστών κυκλωμάτων CCTV.
Οι δυνατότητες είναι πολλές και ποικίλουν ανάλογα το χώρο και τις απαιτήσεις. Όλα τα καλά και πιστοποιημένα συστήματα μπορούν να μεταφέρουν και να καταγράψουν την πληροφορία - εικόνα και ήχο και ο ενδιαφερόμενος να την παρακολουθήσει απομακρυσμένα και ζωντανά ή από backup μέσα από το κινητό του ή το pc. Στις βασικές δυνατότητες συμπεριλαμβάνεται η σύνδεση τους με το σύστημα συναγερμού προσφέροντας έτσι μέγιστη ασφάλεια αφού οι κάμερες μπορούν να οριοθετήσουν περιοχές όπου η εγκατάσταση αισθητήρων είναι δύσκολη και μη υλοποιήσιμη. Τέλος πολύ βασικές δυνατότητες είναι και η ενεργοποίηση αυτοματισμών και ειδοποιήσεων μέσω προγραμματισμένων σεναρίων π.χ. να ανάβουν τα φώτα σε μια βιτρίνα όταν πλησιάσει κάποιος ενώ ταυτόχρονα θα σας στείλει ειδοποίηση για το συμβάν και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη. Αυτό αποτελεί βασικό στοιχείο των δυνατοτήτων, διότι φανταστείτε πόσο δύσκολο θα ήταν να παρακολουθήσει κάποιος ένα σύστημα με 200 κάμερες.
Υποστήριξη μετά την εγκατάσταση.
Η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας παρέχει τεχνική υποστήριξη 365 χωρίς να χρειάζεται η επίσκεψη του τεχνικού στο χώρο. Αν για κάποιο λόγο απαιτηθεί, σίγουρα θα είμαστε κοντά σας με φυσική παρουσία. Μετά από κάθε εγκατάσταση γίνεται επίδειξη του συστήματος και απαντάμε σε κάθε απορία σας σε σχέση με το χειρισμό του. Είμαστε δίπλα σας με την υπηρεσία 24ωρης παρακολούθησης μέσω κέντρου λήψεως εικόνας και του κέντρου λήψεως σημάτων αν το σύστημα παρακολούθησης συνδεθεί με το σύστημα συναγερμού. Όλα τα συστήματα μας είναι πιστοποιημένα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρησης ποιότητας ISO 9001 και ως νόμιμη εταιρεία ασφαλείας (ΙΕΠΥΑ) ακολουθούμε τα νομικά πλαίσια για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας.

Η εταιρεία μας διαθέτει άδεια από το υπουργείο δημόσιας τάξης και προστασίας του πολίτη. Τα βασικά στελέχη της επιχείρησης προέρχονται από των κλάδο της ασφάλειας δεδομένων δικτύων και δορυφορικών επικοινωνιών γι 'αυτό και η κάθε μας πρόταση είναι και εγγύηση για τη ζωή και την περιουσία σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια εντελώς δωρεάν μελέτη του χώρου σας και μάθετε πως μπορείτε να εξασφαλίσετε το σπίτι ή το γραφείο με τα σύγχρονα συστήματα που διαθέτουμε, το κέντρο λήψεως σημάτων και την οπτική καταγραφή εποπτεία του χώρου με CCTV.