Δίκτυα Η/Υ & Τηλεφωνίας

 

Τα δίκτυα Η/Υ και τηλεφωνίας είναι υπεύθυνα για την επικοινωνία και τη συνδεσμολογία όλων των συστημάτων.

Όποιας κατηγορίας και να είναι το σύστημα ασφαλείας που επιλέγετε για τις δικές σας ανάγκες, δεν είναι ικανό να λειτουργήσει σωστά, αν η καλωδιώσεις, οι συνδεσμολογία και οι διατάξεις εγκατάστασης δεν είναι σωστές .

Ποιές κατηγορίες συστημάτων ασφαλείας απαιτούν σύνδεση με τηλεφωνικό δίκτυο.
Με μια και μόνο λέξη θα σας απαντήσουμε ΟΛΕΣ. Τα τηλεφωνικά δίκτυα είναι υπεύθυνα για την μετάδοση της πληροφορίας σε εσάς και υλοποιείτε με πολλούς τρόπους και ανάλογα το σύστημα που έχετε. Έτσι για παράδειγμα ένας συναγερμός μπορεί να χρησιμοποιήσει την τηλεφωνική γραμμή για την αποστολή σημάτων, που σημαίνει σετάρισμα του router και έλεγχο των γραμμών ή τα GSM GPRS δίκτυα, όπου απαιτείτε η εγκατάσταση και ο προγραμματισμός ανάλογων κυκλωμάτων. Άλλα παράδειγμα είναι οι κάμερες επιτήρησεις όπου χρησιμοποιούν το internet για μετάδοση της εικόνας ενώ τα συστήματα πυρασφάλειας για μετάδοση σήματος για ειδοποίηση φωτιάς.
Ποιές κατηγορίες συστημάτων ασφαλείας απαιτούν σύνδεση με δίκτυο Η/Υ.
Πόλλα από τα συστήματα ασφαλείας χρησιμοποιούν τεχνολογία διευθυνσιοδότησης με χρήση πρωτοκόλλων επικοινωνίας αντιστοίχων των υπολογιστών. Για παράδειγμα και κυρίως τα συστήματα πυρασφάλειας και καμερών επιτήρησης, είναι τα σημαντικότερα με τις περισσότερες απατήσεις σε εγκατάσταση καλωδίων και περιφερειακών συσκευών διασύνδεσης.
Πόσος χρόνος απαιτείτε για την εγκατάσταση.
Η απάντηση είναι αόριστη. Θέλουμε να κατανοήσετε στο σημείο αυτό οτι το σημαντικότερο όλων είναι η σωστή μελέτη του δικτύου και όχι η υλοποίηση του. Για παράδειγμα σε ένα εκτεταμένο και εμπλουτισμένο σύστημα ασφαλείας που περιέχει κάμερες, πυρασφάλεια και συναγερμό φανταστείτε να μη γίνει ομαδική μελέτη για την συνύπαρξη και των τριών. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πολλαπλάσια μέτρα καλωδίων, πολλές περισσότερες συσκευές διασύνδεσης ξοδεύοντας πολλά χρήματα. Είμαστε ειδικοί στα δίκτυα με πολύ μεγαλα έργα στο ενεργητικό μας, όπως το δίκτυο των καταστημάτων Γερμανός, το νοσοκομείο Παίδων ( εγκατάσταση οπτικών ινών), το δίκτυο των δημοσιογράφων στους Ολυμπιακούς αγώνες (τωρινό Golden home) κ.α.
Υποστήριξη μετά την εγκατάσταση.
Τα δίκτυα είναι μια κατηγορία υπηρεσιών που συνήθως δεν χρειάζεται τεχνική υποστήριξη αν όλα γίνουν σωστά από την αρχή. Ο μαναδικός λόγος διακοπής της λειτουργίας είναι ο ανθρώπινος παράγοντας π.χ. κοπή καλωδίου όπου και σε αυτή τη περίπτωση είμαστε σε θέση αποκατάστασης της ζημιάς, αφου διατηρούμε τα αρχεία των εγκαταστάσεων για κάθε πελάτη μας.

Η εταιρεία μας διαθέτει άδεια από το υπουργείο δημόσιας τάξης και προστασίας του πολίτη. Τα βασικά στελέχη της επιχείρησης προέρχονται από των κλάδο της ασφάλειας δεδομένων δικτύων και δορυφορικών επικοινωνιών γι 'αυτό και η κάθε μας πρόταση είναι και εγγύηση για τη ζωή και την περιουσία σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια εντελώς δωρεάν μελέτη του χώρου σας και μάθετε πως μπορείτε να εξασφαλίσετε το σπίτι ή το γραφείο με τα σύγχρονα συστήματα που διαθέτουμε.