Μεμβράνες ασφαλείας

 

Οι μεμβράνες ασφαλείας περιγράφονται ως το μέσο ασφάλειας ένα επίπεδο πρίν το συναγερμό.

Στη χρησιμότητα των μεμβρανών συγκαταλέγουμε το βαθμό δυσκολίας για την εισβολή κάποιου από τις γυάλινες επιφάνειες του κτιρίου. Το τζάμι θα σπάσει, μετά από πολλές προσπάθειες, αλλά και πάλι θα στέκεται στη θέση του κάνοντας την είσοδο απροσπέλαστη. Συνήθως είναι διάφανες και παρέχουν ταυτόχρονα και αντηλιακή προστασία.

Κατηγορίες μεμβρανών ασφαλείας.
Οι μεμβράνες κατηγοριοποιούνται με βάση το πάχος τους και κατά συνέπεια την αντοχή τους σε χτυπήματα. Περιγραφικά αναφέρουμε τους τύπους των μεμβρανών που είναι οι εξής:

PS4 μικρής σχετικά αντοχής (προτείνεται για μικρές γυάλινες επιφάνειες χαμηλού βαθμού κινδύνου και περισσότερο για την αποφυγή ατυχήματος από τα θραύσματα.

PS7 μεγάλης αντοχής σε μικρές επιφάνειες και μεσαίας για πιο μεγάλες. Προτείνονται για τζάμια σπιτιών και εισόδων και επιφάνειες μεσαίου βαθμού κινδύνου.

PS11 μεγάλης αντοχής σε οποιαδήποτε γυάλινη επιφάνεια. Προτείνονται για όλες τις ανάγκες προστασίας, επιφάνειες μεγάλου βαθμού κινδύνου.

PS15 πολύ μεγάλης αντοχής και σε συνδυασμό με άλλη κατηγορία και προϋποθέσεις τζαμιού προσφέρει και περιορισμένη αλεξίσφαιρη προστασία. Προτείνεται σε επιφάνειες πολύ υψηλού βαθμού κινδύνου όπως κοσμηματοπωλεία, μουσεία κτλ

Κριτήρια επιλογής μεμβρανών ασφαλείας.
Τα κριτήρια επιλογής είναι βασικά ο βαθμός σε έκθεση κινδύνου των τζαμιών, η κατηγορία τους (διπλά-μονά-triplex) και οι διαστάσεις.
Πόσος χρόνος απαιτείτε για την εγκατάσταση.
Ο χρόνος είναι ανάλογος με τη κατηγορία των μεμβρανών, το μέγεθος των τζαμιών και το βαθμό δυσκολίας για τη πρόσβαση τους.
Εγγύηση υλικών.
Η μεμβράνες σε ιδανικές συνθήκες δεν επηρεάζονται και δεν αλλοιώνονται από κανέναν εξωτερικό παράγοντα (ήλιος, διαφορά θερμοκρασίας, καθάρισμα κτλ). Έχουμε δεί στην πράξη εγκατάσταση που πραγματοποιήθηκε πριν 16 χρόνια να παρέχει ακόμη το αίσθημα της ασφάλειας.

Η εταιρεία μας διαθέτει άδεια από το υπουργείο δημόσιας τάξης και προστασίας του πολίτη. Τα βασικά στελέχη της επιχείρησης προέρχονται από των κλάδο της ασφάλειας γι 'αυτό και η κάθε μας πρόταση είναι και εγγύηση για τη ζωή και την περιουσία σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια εντελώς δωρεάν μελέτη του χώρου σας.